جدول کل مسابقات - آخرین آمار - بحث درباره ی بازیکنان
سلام و صد سلام!
[ برای دیدن لینک ها باید لاگین یا در انجمن ثبت نام کنید ] در این تاپیک آخرین وضعیت جدول مسابقات رو مشاهده می کنید و اینکه تا الان چه کسانی بالا اومدن .... این پست بعد از پایان هر مسابقه که به صورت یک تاپیک در این بخش ایجاد و رای گیری صورت می پذیرد با آخرین آمار آپدیت می شود..
در این تایپک یعنی دقیقا زیر همین پست! شما می تونید به بحث و تبادل نطر درباره جدول مسابقات و حریفان و ...بپردازید نتایج رو پیشبینی تا بتونیم حتی قبل از اینکه رای بدیم ، درباره ی بازیکن ها بحث کنیم و یا حتی نظرات همدیگه رو عوض کنیم !
آخرین وضعیت و آمار مسابقات انجام شده:
دوره مقدماتی :
مسابقه جک شپرد VS جان لاک از 11 شرکت کننده و رای دهنده جک شپرد با 6 رای به مرحله دوم صعود کرد! مسابقه مایکل داسون VS سعید جراح از 11 شرکت کننده و رای دهنده، سعید جراح با 8 رای به مرحله دوم صعود کرد! مسابقه بن لاینس VS جیمز فورد از 10 شرکت کننده و رای دهنده، جیمز فورد با 9 رای به مرحله دوم صعود کرد! مسابقه دزموند هیوم VS ریچارد آلپرت از 11 شرکت کننده و رای دهنده، ریچارد آلپرت با 6 رای به مرحله دوم صعود کرد! مسابقه کاترین آستن VS جولیت برک از 10 شرکت کننده و رای دهنده، جولیت برک با 7 رای به مرحله دوم صعود کرد! مسابقه پیر چنگ VS تام از 9 شرکت کننده و رای دهنده، پیر چنگ با 9 رای به مرحله ی دوم صعود کرد! مسابقه اتان رام VS استوارت رادزینسکی از 13 شرکت کننده و رای دهند، اتان رام با 13 رای به مرحله ی دوم صعود کرد! مسابقه کلیر لیتلتون VS چارلی پیس از 10 شرکت کننده و رای دهنده، کلیر لیتلتون با 6 رای به مرحله دوم صعود کرد! مسایقه دنیل فارادی VS شارلوت لوییس از 6 شرکت کننده و رای دهنده، دنیل فارادی با 6 رای به مرحله دوم صعود کرد! مسابقه هوگو رایز VS مایلز استراوم از 5 شرکت کننده و رای دهنده، هوگو رایز با 4 رای به مرحله ی دوم صعود کرد! دوره دوم: مسابقه سعید جراح VS ریچارد آلپرت از 19 شرکت کننده و رای دهنده، سعید جراح با 10 رای به مرحله ی سوم صعود کرد! مسابقه اتان رام VS پیر چنگ از 15 شرکت کننده و رای دهنده، پیر چنگ با 10 رای به مرحله ی سوم صعود کرد! مسابقه دنیل فارادی VS جولیت برک از17 شرکت کننده و رای دهنده، جولیت برک با 9 رای به مرحله ی سوم صعود کرد! مسابقه کلیر لیتلتون VS هوگو ریز از 14 شرکت کننده و رای دهنده، کلیر لیتلتون با 11 رای به مرحله ی سوم صعود کرد! مسابقه جک شفرد VS جیمز فورد از 17 شرکت کننده و رای دهنده،جک شفرد با 9 رای به مرحله ی سوم صعود کرد! [HIGHLIGHT=#ff0000]قوانین بحث درباره جدول و مسابقات : لطفا احترام همدیگرو نگه دارید . به تخریب بازیکن رقیب نپردازید! سعی کنید بحث رو داغ نگه دارید! در اولین پستتون مانند نمونه عمل کنید : من به ---- رای میدم چون : من به ---- رای نمیدم چون : با تشکر علیرضا - یاشار
* اصلاح شده با متد اختصاصی Yaashaar (تبدیل و اصلاح ویژه از نسخه قبلی دیتابیس)
پاسخ : جدول کل مسابقات - آخرین آمار - بحث درباره ی بازیکنان
منم بازی با اجازه!
خوش اومدی
از سعید خوشم میاد و
[ برای دیدن لینک ها باید لاگین یا در انجمن ثبت نام کنید ]
ظاهرا فقط من به سعيد راي دادم .
خداييش همه فن حريفه و هر جا مشكلي بوده يك پاي سعيد براي حل اون مشكل بوده .
درجاهايي كه اصلا انتظار نميرفته ناگهان حضور پيدا ميكنه و به كمك مياد .خيلي هم استيل و بازي جالبي داره . و فكر كنم رفيق باز هم باشه .
دقیقا تازه سعید ارتشی بوده و تواناییهاش از ریچارد بیشتره
بیگانه نیست
خب ارتشی بودن یه نفر که حلال همه ی مشکلات نیست! کسی ارتشی باشه، ولی بیرحم باشه!! چه فایده داره؟
اگر منو وسط این 2 نفر در جزیره رها کنند من با سعید احساس راحتی بیشتری می کنم تا با ریچارد! و با سعید همراه میشم
سعید به هیچ ** وفایی نداشت . ولی مقابلش ما ریچارد رو داریم . وفادار . خیلی هم میفهمه . آدم از صحبت باهاش خسته نمیشه!
پاسخ : جدول کل مسابقات - آخرین آمار - بحث درباره ی بازیکنان
دوره سوم با شرکت کنندگان جک شفرد،پیر چنگ،کلیر لیتلتون،دنیل فارادی و سعید جراح اغاز شد.جهت تساوی میان شرکت کنندگان،جیکوب نیز در این مرحله وارد مسابقه شده است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)