آخرین 10 تاپیک به روز شده در بیتــــکده دات نت
عنوان موضوع (تاپیک) نام انجمن آخرين ارسال کننده تاریخ ارسال
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( ی )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:55:43 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( هـ )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:49:51 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( و )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:41:14 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( ن )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:38:39 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( م )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:28:20 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( ل )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:14:48 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( گ )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:04:22 قبل‏ازظهر
  دانلود بهترین آهنگ های لایت!   موسیقی
Ethan Rom
 18 اسفند 1388,ساعت 23:48:00
  آلبومها و آهنگهای درخواستی شما ...   موسیقی
DeltaFighter
 18 اسفند 1388,ساعت 23:34:24
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( ک )   موضوعات متفرقه
HUGO
 18 اسفند 1388,ساعت 23:25:51
کاربران آنلاین بخش:
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
چاپ صفحه پایین صفحه:1 2 [3] 4 5 6
نويسنده موضوع: بحث درباره ی گیاهخواری  (دفعات بازدید: 907 بار)
15 شهريور 1388,ساعت 19:09:39 

Ethan Rom
مدیر بخش

جنسيت : پسر
نام حقیقی: علیرضا
تعداد ارسال: 476
روز شانس: پنجشنبه
عدد شانس: 5
کاراکتر لاستی: Ethan Rom
آبی یا قرمز: آبی
آنلاین
::::::: تشكر ::::::
-اهدا شده: 192
-دريافت شده: 355

بحث هایی در یکی از تاپیک ها در باب رژیم گیاهخواری صورت گرفت که منجر به ایجاد تاپیک مجزایی برای بحث پیرامون این مسئله شد .
خارج شده است

Go Vegan

برای تهیه ی سریال لاست و سایر سریالها با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت،به آدرس زیر مراجعه کنید

http://www.bit-shop.ir&

18 بهمن 1388,ساعت 18:05:06 
sheinos
تیم مدیریتی انجمن
*

تعداد ارسال: 207
عدد شانس: 6
کاراکتر لاستی: ریچارد
آبی یا قرمز: قرمز
آنلاین
-اهدا شده: 100
-دريافت شده: 121

اینجا جاش نیست...فکر کنم یه تاپیک جدا علیرضا واسش درست کرده...می تونین اونجا ادامه بدین.علیرضا جان اگه ما تونی اینارو هم منتقل کن.
منم گیاه خواران رو تحسین می کنم ولی تحسین کردن دلیل بر صحه آنها نمی شود.چه بسا مرتاض های هندی رو هم خیلیا تحسین می کنند . خیلی هم کارشون درست تر از همه ی گیاه خواراست.هم قوی ترن هم سالم تر.با اینکه تقریبا هیچی نمی خورن جز نون و آب . ولی آیا این یک روش صحیح است ؟ خب پس بیاین هممون نون و آب بخوریم!
اثبات شده است این مطلب که با ریاضت های جسمی و روحی ، بستگی به هر قسمت ، آن قسمت پیشرفت می کند . ولی خب به چه قیمتی ؟ برای چی ؟
وقتی خداوند این همه نعمت حلال و روش های استفاده ی آن را گفته که انسان از آن بهره ببرد و خدارا شکر کند،چرا انسان خودش برای خودش محدودیت قائل شود ؟ آیا از خداوند بیشتر و بهتر می فهمد ؟ در تعالیم تمام ادیان طرق صحیح استفاده از گوشت آمده است . و اسلام حتی طریفه ی کشتن و روش ضبح اسلامی را نیز مطرح کرده است که است که بهترین روش اثبات شده نیز می باشد.
ولی از دیدگاهی دیگر ، اگر انسان بتواند خودش را همچون اما*مان الهی ، پیامبران و بزرگان ، به کم خوری عادت دهد چه بسا اصلا نیازی به گوشت نداشته باشد که بخواهد راجع به آن بحث کند.
ولی در کل از نعمات الهی سالم و حلال خداوند بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید

خارج شده است

شما اجازه دیدن لینک را ندارید.
ثبت نام یا ورود به انجمن

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

4815162342-LOST-LOST
18 بهمن 1388,ساعت 21:40:23 
DeltaFighter
سرپست انجمن ها
*

نام حقیقی: سجاد
تعداد ارسال: 332
روز شانس: محبوبترین "زور" توی هفته؟!؟!!!
عدد شانس: 21
کاراکتر لاستی: همشون
آبی یا قرمز: بنفش
کد دانشجویی: برو باو
آنلاین
-اهدا شده: 414
-دريافت شده: 315

اینجا جاش نیست...فکر کنم یه تاپیک جدا علیرضا واسش درست کرده...می تونین اونجا ادامه بدین.علیرضا جان اگه ما تونی اینارو هم منتقل کن.

با تشکر از شما... پستها به تاپیک مربوطه منتقل شد...
خارج شده است

ببین دکمه تشکر کار میکنه؟؟؟  

sheinos
19 بهمن 1388,ساعت 15:44:46 
Ethan Rom
مدیر بخش

آنلاین

نقل قول
خیلی هم کارشون درست تر از همه ی گیاه خواراست.

کدوم کار مرتاضا از کدوم کار همه ی گیاهخوارا درست تره؟!!

نقل قول
اثبات شده است این مطلب که با ریاضت های جسمی و روحی ، بستگی به هر قسمت ، آن قسمت پیشرفت می کند . ولی خب به چه قیمتی ؟ برای چی ؟
طبیعیه که حس یه گیاهخوار رو درک نکنی.نه من و نه هم عقیدگانم به هیچ وجه ریاضت نمیکشند.از زندگی لذتی فراتر از به لاشه ی حیوانات افتادن میبرند.لذتی که یه همه چیز خوار نمیتونه تجربه کنه.

نقل قول
قتی خداوند این همه نعمت حلالو روش های استفاده ی آن را گفته که انسان از آن بهره ببرد و خدارا شکرکند،چرا انسان خودش برای خودش محدودیت قائل شود ؟ آیا از خداوند بیشتر وبهتر می فهمد ؟ در تعالیم تمام ادیان طرق صحیح استفاده از گوشت آمده است .و اسلام حتی طریفه ی کشتن و روش ضبح اسلامی را نیز مطرح کرده است که استکه بهترین روش اثبات شده نیز می باشد.
ولی از دیدگاهی دیگر ، اگر انسانبتواند خودش را همچون اما*مان الهی ، پیامبران و بزرگان ، به کم خوری عادتدهد چه بسا اصلا نیازی به گوشت نداشته باشد که بخواهد راجع به آن بحث کند.
ولی در کل از نعمات الهی سالم و حلال خداوند بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید
یه چیزو میدونی؟ وقتی با افراد روبروی خودم در باره ی این مطلب صحبت میکنم،وقتی طرف کم میاره،بحث رو میزنه به دین!
خدا خیلی چیزها آفریده.حالا شما باید از همش بخوری؟ سنگ و خاک و حشرات رو چرا نمیخوری؟ مگه اینا رو هم خدا نیافریده؟
چرا نمیخواین بدونین زندگیتون مرگ حیووناست.در هر ثانیه 1000 مرغ کشته میشه!! وحشتناک نیست؟
خارج شده است

Go Vegan

برای تهیه ی سریال لاست و سایر سریالها با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت،به آدرس زیر مراجعه کنید

19 بهمن 1388,ساعت 16:43:17 
sheinos
تیم مدیریتی انجمن
*

آنلاین

کدوم کار مرتاضا از کدوم کار همه ی گیاهخوارا درست تره؟!!طبیعیه که حس یه گیاهخوار رو درک نکنی.نه من و نه هم عقیدگانم به هیچ وجه ریاضت نمیکشند.از زندگی لذتی فراتر از به لاشه ی حیوانات افتادن میبرند.لذتی که یه همه چیز خوار نمیتونه تجربه کنه.یه چیزو میدونی؟ وقتی با افراد روبروی خودم در باره ی این مطلب صحبت میکنم،وقتی طرف کم میاره،بحث رو میزنه به دین!
خدا خیلی چیزها آفریده.حالا شما باید از همش بخوری؟ سنگ و خاک و حشرات رو چرا نمیخوری؟ مگه اینا رو هم خدا نیافریده؟
چرا نمیخواین بدونین زندگیتون مرگ حیووناست.در هر ثانیه 1000 مرغ کشته میشه!! وحشتناک نیست؟
مرتاض های هندی N سال عمر می کنند . مریض نمی شوند یا اگر هم بشند خیلی خیلی کم. نمی دونی تحقیق کن بدون.فکر کنم اینا از دلایل اثبات برتری گیاه خواریه نه ؟
بحث رو کشوندم به دین به چند دلیل !
1. دین خیلی بهتر از شما این مسائل رو بررسی کرده .

2.دین تلاش در متعادل کردن رفتار مردم کرده.اگه خارج از دین می گفتم که دلیل نمی خواد . ما گوشت حیوانات رو می خوریم و لذت می بریم .اصلا می دونی چیه ؟ میگن :
50 سال خوردن بهتر از 100 سال گشنگیه !
3.اگه اصلا هیچ دینی نمی اومد فکر می کردی الان تو گیاه خوار بودی ؟ عمرا ! آدم و زنده می خوردی با نوشابه .

.هر نعمتی خوراکی نیست . رجوع شود به کتاب های دینی و غیر دینی . مطرح کردن این موضوع نتنها نشانه ی ضعف ، بلکه نشانه ی کمبود معلومات است .

انسانها برترند از حیوانها . و برترند از هر موجود دیگه ای . بماند که می تونن از اونا هم پست تر بشند ولی فی ذاته برترند . حالا کسی که اصرار داره هم سطح باشه با حیوانات خود داند !
آدم باید متعادل باشه
آدم باید مرررررررررررررررد باشه
نه شور شور.....نه بی نمک !
« آخرين ويرايش: 19 بهمن 1388,ساعت 16:47:46 توسط sheinos » خارج شده است

ثبت نام یا ورود به انجمن

21 بهمن 1388,ساعت 11:33:13 
Soltan2
علاقه مند به هنر متفاوت

تعداد ارسال: 4
روز شانس: 5شنبه
کاراکتر لاستی: بنجامین-جان لاک
آبی یا قرمز: پرسپولیس
کد دانشجویی: ندارم!!!!
آفلاین
-اهدا شده: 9
-دريافت شده: 2

مرتاض های هندی N سال عمر می کنند . مریض نمی شوند یا اگر هم بشند خیلی خیلی کم. نمی دونی تحقیق کن بدون.فکر کنم اینا از دلایل اثبات برتری گیاه خواریه نه ؟

2.دین تلاش در متعادل کردن رفتار مردم کرده.اگه خارج از دین می گفتم که دلیل نمی خواد . ما گوشت حیوانات رو می خوریم و لذت می بریم .اصلا می دونی چیه ؟ میگن :
3.اگه اصلا هیچ دینی نمی اومد فکر می کردی الان تو گیاه خوار بودی ؟ عمرا ! آدم و زنده می خوردی با نوشابه .

.هر نعمتی خوراکی نیست . رجوع شود به کتاب های دینی و غیر دینی . مطرح کردن این موضوع نتنها نشانه ی ضعف ، بلکه نشانه ی کمبود معلومات است .

انسانها برترند از حیوانها . و برترند از هر موجود دیگه ای . بماند که می تونن از اونا هم پست تر بشند ولی فی ذاته برترند . حالا کسی که اصرار داره هم سطح باشه با حیوانات خود داند !
آدم باید متعادل باشه
با سلام خدمت شما دوستان عزیز اتان عزیز خیلی از حرفاتون لذت بردم طوریکه هر روز با اینکه به فروم گیاهخواران سر میزنم همچین استدلالاتی ندیدم تا به حال.در مورد شما(sheinosعزیز) باید بگم که حالا که بحث رفت به سمت دین منم یک چیزی بگم خدا خودش در قران میگه که بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید در جای دیگه در قران میبینیم که میگه:غذایی که میخورید علاوه بر حلال بودن و غیره باید طیب باشه ولی به قول دوست خوبمون اتان این درسته که در هر ثانیه یا دقیقه 1000تا مرغ کشته میشن؟؟؟ آیا این واقعا طیب هستش؟ در جای در سخنان پیامبر میبینیم که میگویند هر چیز که از نظر شما خوب است و پاک است بخورید(طیب هم باشه) پس ما گیاهخوارا اشتباه نمیکنیم که گوشت نمیخوریم یک چیز دیگه هم هستش 70 درصد دکترای تحصیل کرده کمبریج و دانشگاه های مهم دیگه میگن که گوشت(گوشت سفید و قرمز)رو اگر خام بخوری بده اگر هم که بیای اون رو بپزی و بخوری بازم بده همه اینو میگن در ضمن شما برین یک بار فیلم ساکنین زمین(earthling)رو ببینین اشکتون در میاد به خدا یکی از عواملی که من گیاهخوار شدم همین بود در ضمن از اثرات گیاهخواری کم شدن امکان مبتلا شدن به انواع بیماری های کشنده و مخصوصا سرطان هستش منبع هم خواستین بهتون میدم ببخشید اگه زیاد صحبت کردم ممنون
خارج شده است
21 بهمن 1388,ساعت 12:56:51 
sheinos
تیم مدیریتی انجمن
*

آنلاین

با سلام خدمت شما دوستان عزیز اتان عزیز خیلی از حرفاتون لذت بردم طوریکه هر روز با اینکه به فروم گیاهخواران سر میزنم همچین استدلالاتی ندیدم
 تا به حال.در مورد شما(sheinosعزیز) باید بگم که حالا که بحث رفت به سمت دین منم یک چیزی بگم خدا خودش در قران میگه که بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید در
 جای دیگه در قران میبینیم که میگه:غذایی که میخورید علاوه بر حلال بودن و غیره باید طیب باشه ولی به قول دوست خوبمون اتان این درسته که در هر ثانیه یا دقیقه 1000تا مرغ کشته میشن؟؟؟
 آیا این واقعا طیب هستش؟ در جای در سخنان پیامبر میبینیم که میگویند هر چیز که از نظر شما خوب است و پاک است بخورید(طیب هم باشه) پس ما گیاهخوارا اشتباه نمیکنیم
 که گوشت نمیخوریم یک چیز دیگه هم هستش 70 درصد دکترای تحصیل کرده کمبریج و دانشگاه های مهم دیگه میگن که گوشت(گوشت سفید و قرمز)رو اگر خام بخوری بده
 اگر هم که بیای اون رو بپزی و بخوری بازم بده همه اینو میگن در ضمن شما برین یک بار فیلم ساکنین زمین(earthling)رو ببینین اشکتون در میاد به خدا یکی از عواملی که من گیاهخوار شد
م همین بود در ضمن از اثرات گیاهخواری کم شدن امکان مبتلا شدن به انواع بیماری های کشنده و مخصوصا سرطان هستش منبع هم خواستین بهتون میدم ببخشید اگه زیاد صحبت کردم ممنون
فکر کنم به عرض بنده دقت نکردید .لطفا کامل از پستهای اولیه تا آخر را مطالعه فرمایید .
و اما راجع بحث دینی ! می شه بدونم طیب بودن غذا رو چه کسی اینطور تفسیرش کرده ؟ واقعا فکر می منید خدا که بجای کشتن اسماییل یک بز کوهی را برای اینکار فرستاد و از گوشتشان تغذیه کردند فکر این چیز هارو نکرده بود ؟ که اونم جون داره و حق زندگی ؟
اصلا این حیوانات وحشی برای چی بقیه ی حیواناتو می خورن ؟ خیلی بدن! اصلا خدا واسه چی گوشت خوار آفریده ؟ که همدیگرو بخورن ؟
چرا اصلا آدما از همون اول گوشت می خوردن که الان ما داریم گوست می خوریم ؟
چرا پیامبران با این قضیه برخورد نکردند؟
چرا انسانا باید از گوشت حیوانات استفاده کنند ؟ بکشندشون و بخورنشون ؟ اصلا چرا لذت می برند ؟
خارج شده است

ثبت نام یا ورود به انجمن

21 بهمن 1388,ساعت 19:15:29 
Soltan2
علاقه مند به هنر متفاوت

تعداد ارسال: 4
روز شانس: 5شنبه
کاراکتر لاستی: بنجامین-جان لاک
آبی یا قرمز: پرسپولیس
کد دانشجویی: ندارم!!!!
آفلاین
-اهدا شده: 9

فکر کنم به عرض بنده دقت نکردید .لطفا کامل از پستهای اولیه تا آخر را مطالعه فرمایید .
و اما راجع بحث دینی ! می شه بدونم طیب بودن غذا رو چه کسی اینطور تفسیرش کرده ؟ واقعا فکر می منید خدا که بجای کشتن اسماییل یک بز کوهی را برای اینکار فرستاد و از گوشتشان تغذیه کردند فکر این چیز هارو نکرده بود ؟ که اونم جون داره و حق زندگی ؟
اصلا این حیوانات وحشی برای چی بقیه ی حیواناتو می خورن ؟ خیلی بدن! اصلا خدا واسه چی گوشت خوار آفریده ؟ که همدیگرو بخورن ؟
چرا انسانا باید از گوشت حیوانات استفاده کنند ؟ بکشندشون و بخورنشون ؟ اصلا چرا لذت می برند ؟
با سلام دوست عزیز این که شما میگین چرا ادما گوشت میخورن اینه که فکر میکنید ادم و حوا هم گوشت میخوردند؟سخت در اشتباهید تا جایی که میدونم تا زمان عصر یخبندان سوم انسانها گیاه میخوردند و حتی به ذهنشو هم خطور نمیکرد که روزی باید گوشت حیوونا رو بخور بعد از اون چون تمام گل ها و گیاهان یخ زد مجبور کردن به گوشتخواری و اینو از حیوانات یاد گرفتند تا بعد.در ضمن من منظورم از طیب نبودن گوشت این نیست که در هر دقیقه یا ثانیه 1000تا مرغ کشته میشوند منظورم این هستش که شما باید برین فیلم این کشتارگاه ها رو ببینین تا بعد بفهمین طیب چیه و غیر طیب چیه هر چی بخواین در باره فیلم ها بگین دیگه نمیتونین بگین اینا الکیه و ...
خارج شده است

Ethan Rom
21 بهمن 1388,ساعت 20:01:47 
lovebenjamin
علاقه مند به هنر متفاوت

تعداد ارسال: 2
کاراکتر لاستی: جک
آبی یا قرمز: PERSPOLICE
آفلاین
-اهدا شده: 1

با درود دیدم بحث جالبه!! اولن دوست گلم اینقدر خدا پیغمبر نکنید پیامبر خداتان مایه بگذارید ما مسیحیان اینگونه نیستیم و مسیح هم از گوشت حیوانات استفاده نمی کرده گمتنک زبان دیگری جز فارسی نمب دانیم که به شما لینک بدم. دوم اینکه در دین اسلام گفته شده با دختر 9ساله هم می توانید رابطه داشته باشید شما داری؟ گفته شده میتوانید با کنیزتان رابطه داشته باشید! و همینطور اگر زنتان تک.ینتان نکرد به زور ازش تکوین  بگیرید در مورد تعدد زوجات هم که دیگه... همه اینها درسته؟ دوست عزیزمشما عقل داری بیچاره محمد 1400سال ÷یش به این عربهای خر چی می توانست یاد بدهد؟> از 2کلمه استفاده می کرد حلال و حرام گیرم گرفتن زن سیقیه ای حلال شرف مرد کجاست که بره سر زنش هو بیاره؟ مگه ما انسانها عقل نداریم؟ دین به کجا رسیده؟ در چه مورد علمی جلو زده؟ دین یک رابطه بین خداوند و انسان هستش و هیچ ربطی به زندگی الان ما نداره دین ماله خونه!دلیل نمیشه وقتی من میفهمم کشتن حیوانات یک جنایت هستش! چئن دین گفته بکش بخور منم بکوشم بخورم؟ این چه ربطی داره؟ مگه مولانا گیاه خوار نبود یک عارف مسلمان؟ مگه زرتشت گیاهخوار نبوده؟ و یا مسیح ویا افلاطون ویا ناصر خصرو و انیشتین و پاسکال و... اینا از شما نفهمترند؟ والا من هرچه گیاهخوار دیدم فهم و شعورش از همه چیزخوارها بالاتر بوده و این را هم علم ثابت کرده گوگل کنید بفهمید. ما هم زندگی خوبی داریم هم لذت می بریم و هم از لاشه استفاده نمی کنیم. این 50سال زندگی خوبی که بوی خون می ده می خوام بشه 2سال اگه همه مثل شما فکر کنند کخ دیگه هیچی!!!!! بشینیم خونه چون تمام میشه میره! شما که دینداری چرا؟ نمی خوای روزی به دلیل ریختن خون جلوی خداوند بایستی؟ من مسیحی که روزی باید پاسخ بدهم مسیح میگه مبادا شکم خود را از مردگان پر کنید! و اما*م شما هم انگار گفته شکم خود را قبرستان حیوانات نکنید. به نظرم باید بیشتر تحقیق کنید تا اصلا بشه اینحا حرف زد. فقز بدونید به دلیل همین گوشتخواری هستش که سیاره داره روز به روز گرمتر میشه. به گیاهخواری میبالم چون بوی صلح میده. حالا اگر خدا هم بیاد بگه بخور!!! میگم تو خدا نیستی چون مگه میشه مخلوقت را خودت نابود کنی؟!  در مورد اسحاق و بره هم این کتاب آسمانی ما مسیحیان و یهودیان بوده که بعد قرآن هم از رویش نوشته شد. ما اعتقاد داریم که تمام کتاب مقدس یک سنبولی زیبا هستش واقعا به دور از شوخی باورت میشه آدم و حوا سیب گاز زدند؟ میشه بگی اونجا کجا بوده که OXYGEN داشته؟ پس میبینی که خداوند و یا نویسنده کتاب مقدس به دنبال مقصود دیگری بوده نه خوردن بره!یا بز چرا اون معنی را رها کردید آمدید چسبیدید به شیکم؟ من یکعالمه عارف مسلمان دیدم که گیاهخوارند انها اشتباه کردمد و می کنند؟ به خدا همه ما خیلی چیزها می دانیم و زودتر بهش پی بردیم با شما ها در میان میگذاریم دوست دارید برید تحقیق باز گوشت بخورید. اما از این نمی توانید در برید که در اسلام گفته شده اگر چیزی به بدنت ضرر بزنه حرام هست درسته؟ ÷س برید در مورد ضرر های گوشتخواری تحقیق کنید ببینید که چه با بدنتان می کنید! آیا باز هم خدا گفته؟ این را گفتم چون دیدم که اصلا قرآن را یکبار هم نخواندی. و در این رابطه عرض کنم که باز به دلیل نداشتن اطلاعات کافی فرمودید که انسان گوشتخوار بوده ! بسیار در اشتباهید چرا چئن باید پاسخ بدید که دندانهای شما شبیه گرگ است؟ یا شیر و ببر یا گربه؟ چند متر روده دارید؟ دندانهای ما انسانها و روده و کبد ما به شباهت گوسفندان اسبها و گیاهخوران است آیا شما از دریدن یک غزال لذت می برید؟ آیا مانند شیر حمله می کنی و بعد از دریدن با چنگهایت بدن شکارت را تیکه پاره می کنید و از بوی خون و گوشت لذت می بری؟ اگر آره که ونپایری اگرنه خرید گوشت بریده و آماده و  پخته با انواع ادویه لذیذ و روغنها که کاری ندارره! پس دوست عزیزم ما گوشتخوار نبودیم چون نه می توانستیم دنبال شکار بدویم و نه دندانهای تیزی برای دریدن داشتیم و نه خوی وحشی. این یک پاسخ کلی و ساده دوست عزیزم کمی بیشتر تحقیق کنید سپس نظر بدهید. این سایت را مطالعه کنید جواب بسیاری از سوالهای ابتدایی خود را پیدا کنید. ایمان داشته باشید اگر این روش زندگی اشتباه بود دایی جراح من در آمریکا و مادر پزشکم  یک عمر گیاهخوار نبودند. مرسی از شما اما بسیار سطحی می نویسید بیشتر تحقیق کنید تا بشه لااقل یک بحث کرد نه که دین چی میگه فلان بقالی چی میگه و ازین چیزها ی ضد و نقیض. این سایت را حتما ببینید تا بدانید که معیار ما گیاهخواران چیست:http://iranvegetarians.com/
« آخرين ويرايش: 21 بهمن 1388,ساعت 20:23:59 توسط lovebenjamin » خارج شده است

GOD IS LOVE
براي اين پست, 2 كاربر تشکر کرده اند!

Soltan2, Ethan Rom
21 بهمن 1388,ساعت 21:47:46 
Ethan Rom
مدیر بخش

آنلاین

نقل قول

آدم باید متعادل باشه
جالبه!! حسین جان بگو بررسی دین که از ما بهتره چیه؟
2-لذت بردن به چه قیمتی؟ به قیمت ریخته شدن خون؟ بعدش هم که گفته گیاهخوارا گشنن؟
3-گیاهخواری هیچ ربطی به دین نداره!! گیاهخواری کامل یا عقیدتیه یا رژیم غذاییه فقط.من خودم یک گیاهخوار عقیدتی هستم.هیچ ارتباطی هم بین گیاهخواری و ادیان نمیبینم.
هر نعمتی خوراکی نیست!! درسته . از کجا میدونی حیوونا هم خوراکی اند؟
انسانها و حیوانات دارای حقوق برترند.هر دو جاندارند و به یک مقدار از زندگی حق دارند.به زندگی احترام بگذارید.
خارج شده است

Go Vegan

براي اين پست, 2 كاربر تشکر کرده اند!

Soltan2, lovebenjamin
21 بهمن 1388,ساعت 23:55:32 
lovebenjamin
علاقه مند به هنر متفاوت

تعداد ارسال: 2
کاراکتر لاستی: جک
آبی یا قرمز: PERSPOLICE
آفلاین
-اهدا شده: 1

آدم باید متعادل باشه

در مورد 3 باید یاداوری کنم! انسان نفس زنده داره به معنی وجدان! حتما کتب دینی زیاد خواندید نه؟ بهش چی میگن؟!!! روح خدا جوی انسان. پس اگر دینی هم نبود حرمت و شرافت انسانی بود. الان هم انسانهای زیادی در جنگلها هستند و لباس نمی پوشند و به مانند باقی حیوانات در آغوش مادر طبیعت زندگی می کنند. اینها همدیگر را می خورند؟ بزنید دوست عزیز کانال Animaux و یا Tv5monde france مرطب دارند مستند نشون می دهند از این مردم. چقدر هم انسانهای ساده زیست و بسیار خونگرمی هستند و نه تنها به خود و بزرگتر بلکه به طبیعت و زمین و موجودات هم از ما که دینداری بیشتر احترام می گذارند و تنها عسل و ماهی میخورند با میوه جات. لطفا دوست عزیز بدون ازاطلاعات چیزی نفرمایید زشته نمیگید 2نفر میاد میبینه؟! این انسانها مه در آمازون و آفریقا و هند کم هم نیستند به دین و خدا ایمان ندارند اما انسانست دارند! لابد روح خدا جوی و وجدان را هم دین میده؟ من که در بعضی دیندارها ندیدم اما بعضی کافرها بسی بیشتر خدا پرستند. مرسی
خارج شده است

GOD IS LOVE
چاپ صفحه پایین صفحه:1 2 [3] 4 5 6

برچسب ها:

پرش به :