کدوم کار مرتاضا از کدوم کار همه ی گیاهخوارا درست تره؟!!طبیعیه که حس یه گیاهخوار رو درک نکنی.نه من و نه هم عقیدگانم به هیچ وجه ریاضت نمیکشند.از زندگی لذتی فراتر از به لاشه ی حیوانات افتادن میبرند.لذتی که یه همه چیز خوار نمیتونه تجربه کنه.یه چیزو میدونی؟ وقتی با افراد روبروی خودم در باره ی این مطلب صحبت میکنم،وقتی طرف کم میاره،بحث رو میزنه به دین!
خدا خیلی چیزها آفریده.حالا شما باید از همش بخوری؟ سنگ و خاک و حشرات رو چرا نمیخوری؟ مگه اینا رو هم خدا نیافریده؟
چرا نمیخواین بدونین زندگیتون مرگ حیووناست.در هر ثانیه 1000 مرغ کشته میشه!! وحشتناک نیست؟
مرتاض های هندی N سال عمر می کنند . مریض نمی شوند یا اگر هم بشند خیلی خیلی کم. نمی دونی تحقیق کن بدون.فکر کنم اینا از دلایل اثبات برتری گیاه خواریه نه ؟
بحث رو کشوندم به دین به چند دلیل !
1. دین خیلی بهتر از شما این مسائل رو بررسی کرده .
2.دین تلاش در متعادل کردن رفتار مردم کرده.اگه خارج از دین می گفتم که دلیل نمی خواد . ما گوشت حیوانات رو می خوریم و لذت می بریم .اصلا می دونی چیه ؟ میگن :
50 سال خوردن بهتر از 100 سال گشنگیه !
3.اگه اصلا هیچ دینی نمی اومد فکر می کردی الان تو گیاه خوار بودی ؟ عمرا ! آدم و زنده می خوردی با نوشابه .
.هر نعمتی خوراکی نیست . رجوع شود به کتاب های دینی و غیر دینی . مطرح کردن این موضوع نتنها نشانه ی ضعف ، بلکه نشانه ی کمبود معلومات است .
انسانها برترند از حیوانها . و برترند از هر موجود دیگه ای . بماند که می تونن از اونا هم پست تر بشند ولی فی ذاته برترند . حالا کسی که اصرار داره هم سطح باشه با حیوانات خود داند !
آدم باید متعادل باشهآدم باید مرررررررررررررررد باشهنه شور شور.....نه بی نمک !