سعید به نظر من فقط یک پاسپورت ایرانی رو حمل میکنه وگرنه که توی فلش بک ها و خیلی جاهای دیگه....دیدم که سعید عراقی!..حتی تو ریپابلیکن گارد عراق خدمت کرده...
به نظر من باید این پاسپورت متعلق به نادیا باشه!....چرا؟
بچه ها این عکس رو با اندازه خیلی بزرگ و با کیفیت گرفتم...یه نگاه بندازید!!
برای دیدن اندازه بزرگ عکس روی لینک پایینش کلیک کنید

http://forum.bitkadeh.net/images/Lost/e01_02/Sayid_pass.jpg
بله همنوطور که می بینید روی بلیط هواپیما و تیکت اوشینیک...نوشته که سعید از عراق هست!!...Iraq به حروف آخر که Q هست نه N! دقت کنید!
بنابراین هیچ آژانس هواپیمایی که نمیاد تو بلیط یک مسافر که پاسپورتش ایرانی بزنه...از عراق!
So
تقریبا مطمئنم که این پاسپورت مال نادیا هست... و اینکه...نادیا رو داستان یک ایرانی معرفی کرده... با توجه به فاصله نزدیک ایران و عراق هم مطلب معقولی هست که این دو با هم آشنا شده باشند...
فقط نکته ای که منو اذیت می کنه...اینه که اگر یادمون باشه...نادیا...جز...گروهی بود که توی مسائل 30یا سی عراق دخالت میکردند و .... بله برخی عملیات تروریستی.... و خوب نسبت دادن این کار به یک ایرانی نمیدونم چی بگم که درسته یا نه...چون اگر یکم با صداقت بخوایم حرفم رو بزنم ..خودمم هم مطمئن نیستم ! ما ایرانی ها اینقدر هم..پاک باشیم...همه جا خوب و بد داره... و من نمیتونم شخصا بگم...که ایرانی ها توی اون کارا نبودند تو عراق و ...بیخیال...انجمن هنری!!منم از اون قضایا زیاد سر در نمیارم مهم هم نیست!
شاید تلخی این قضیه به خاطر نشون دادن یک نیمچه واقعیت تلخ به خودمون هست...