آخرین 10 تاپیک به روز شده در بیتــــکده دات نت
عنوان موضوع (تاپیک) نام انجمن آخرين ارسال کننده تاریخ ارسال
  دانلود اپیزود (قسمت) 7 فصل 6 سریال لاست 350MB HD   دانلود فصل 6 لاست به صورت HD
DeltaFighter
 امروز، ساعت 06:02:02 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( ی )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:55:43 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( هـ )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:49:51 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( و )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:41:14 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( ن )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:38:39 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( م )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:28:20 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( ل )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:14:48 قبل‏ازظهر
  مجموعه ضرب المثل های فارسی ( گ )   موضوعات متفرقه
HUGO
 امروز، ساعت 00:04:22 قبل‏ازظهر
  دانلود بهترین آهنگ های لایت!   موسیقی
Ethan Rom
 18 اسفند 1388,ساعت 23:48:00
  آلبومها و آهنگهای درخواستی شما ...   موسیقی
DeltaFighter
 18 اسفند 1388,ساعت 23:34:24
کاربران آنلاین بخش:
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
چاپ صفحه پایین صفحه:1 2 [3] 4
نويسنده موضوع: نقد و بررسی S06-E01-E02: LA X Part 1-2  (دفعات بازدید: 1146 بار)
14 بهمن 1388,ساعت 18:11:31 

Yaashaar
مدیر کل سایت
*

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 625
روز شانس: دوشنبه
عدد شانس: 21
کاراکتر لاستی: ساویر،ریچارد
آفلاین
::::::: تشكر ::::::
-اهدا شده: 712
-دريافت شده: 1703

تندیس فعالیت مفید و سازندهتندیس نگارش شیک و منظم

نقد و بررسی سریال لاست - اپیزود 1 و 2 فصل 6

S06-E01- LA X:Part 1
S06-E01- LA X:Part 2

دیدگاه و نظر خودتان را دررابطه با این ایپزود در این تاپیک نوشته و بر سر مسائل آن به بحث و گفتگو بپردازید

این تاپیک برای کسانی که اپیزودهای جدید فصل 6 لاست را ندیده اند اسپویل دارد
« آخرين ويرايش: 14 بهمن 1388,ساعت 18:22:19 توسط Yaashaar » خارج شده است

نکات آموزشی برای کاربران انجمن بیتکده:
http://forum.bitkadeh.net/index.php/topic,1040.0.html

هر آغاز یک پایان دارد اگر نداشت دنیا کامپایل نمی شد!

http://Admin.Bvs.ir

19 بهمن 1388,ساعت 15:58:57 
sinamiki
علاقه مند به هنر متفاوت

تعداد ارسال: 18
روز شانس: چهارشنبه
کاراکتر لاستی: بنجامین لاینس
آبی یا قرمز: پرسپولیس
آنلاین
-اهدا شده: 5
-دريافت شده: 18

یه نظریه جدید داشتم گفتم شاید بد نباشه بگم!
این که هممون از گریم هایجک و چارلی و اینا ناراحت بودیم درست! اما به نظر من حتما دلیلی داشته! وبه نظر عمرا یه همچین کسایی یه همچین اشتباهی نمی کنن! آخه یعنی واقعااینقدر براشون سخت بوده که موهای سویر رو کوتاه نشون بدن یا متوجهاشتباهشون تو گریم جک بشن ؟
به نظر من تو ظاهر اینطور به نظر می رسه!اما دقت کنین ! چطور ممکنه هرلی خیلی خوش شانس شده باشه ! یا دزموند سر ازهواپیما دروروده باشه ! اما امکان نداره جک تو گذشته ی جدیدی که طی عوضشدن آینده انجام شد ، قیافش با اون قیافه قیافه تو قسمت Pilot فرق کنه ؟اتفاقا به نظر من این درسته که قیافش فرق کنه! چون وقتی این همه تغییراتتو گذشته صورت می گیره! قطعا عوض شدن چهره جک یا موهای سویر چیز عجیبینیست هیچ ، بایدم اینطور می بود! و اگر اینجوری نبود باید ایراد میگرفتیم!
چون هممون می دونیم! نه مشکل مادی برا یه همچین کار کوچیکی داشتن، نه کمبود تخصص ، نه کمبود تشخیص یه همچین چیز ساده ای!
حالانظر من این بود! و بازم می گم بعید می دونم ضعف کاری بوده باشه! چون دیگهاگه اینجوریه! که واقعا کوتاه کردن موهای سویر مثل زمان سیزن یک براشونسخته که ... !
« آخرين ويرايش: 19 بهمن 1388,ساعت 16:06:52 توسط sinamiki » خارج شده است

All of us have a secret. One of us is a hero. One of us is a fraud. Oneof us is a junkie. One of us is a cop. One of us is a saint. One of usis a sinner. One of us is a martyr. One of us is a murderer. All of usare guilty
.
All of us are lost
براي اين پست, 2 كاربر تشکر کرده اند!

sheinos, Yaashaar
19 بهمن 1388,ساعت 20:55:42 
CaPiTaNo FuTuRo
هنر متفاوت رو شناخته!

تعداد ارسال: 107
کاراکتر لاستی: جان لاک
آبی یا قرمز: آبی
آنلاین
-اهدا شده: 46
-دريافت شده: 20

سلام دوستان........
می خواستم بگم که اشتباه نکنید.....داستان موازی رو که با اتفاقات جزیره نشون میده در واقع نوعی فلش به جلو هست و اینکه افراد جزیره هنوز موفق نشدن که زندگی خودشون رو درست کنن!!!!!و این داستان موازی در واقع سرانجام افراد بعد از نجات پیدا کردن از جزیره هست که احتمالا تا آخر این فصل به همین شیوه به پیش خواهد رفت(مثل فصل های ابتدایی که فلش بک داشتیم هیچ بعید نیست که از ترفند فلش فوروارد واسه این فصل استفاده کنن).......
این رو بگم که اتفاقاتی که تو این فصل در جزیره می افته سرانجام باعث وقوع اتفاقات داستان موازی میشه!!!!!!!!!!!
ولی ابهامات زیادی از داستان موازی واسه من به وجود اومد از جمله:غیب شدن دزموند و تابوت بابای جک و کیف چاقوی لاک و ...........................
...
فکر نکنم دوستان به این قسمت از داستان جزیره اشاره کرده باشن:وقتی سعید مرده مرده بود اولا مایلز در حالی که به جسد سعید خیره شده بود حال عجیبی پیدا کرده بود مثل اینکه از مرده سعید چیزی شنیده بود........دوما هارلی رفت در گوش سعید یه چیزی رو گفت :خداحافظ رفیق اگه خواستی چیری بگی من همین دور و برم......نظر دوستان راجع به این بخش چیه...........
...
راستی این رو هم بگم که شاید اصلا بمب هیدروژنی منفجر نشده یا اینکه انفجارش همزمان بوده با اون فلش ها و در نتیجه حرکت در زمان.....همونطور که اول فیلم ساویر میگه این همون دریچه هست که دزموند منفجرش کرد یعنی بمب هیدروژنی اثری نداشته.....و اینکه اون ها از گذشته به حال جایی که سان و خلبان هم تو جزیره هستند منتقل شده اند......
ولی من منظورم از این جمله ای که مایلز از قول جسد جولیا گفت نفهمیدم(کار کرد یا جواب داد)کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

سکوت!!!  
براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

Yaashaar
19 بهمن 1388,ساعت 21:09:28 
CaPiTaNo FuTuRo
هنر متفاوت رو شناخته!

آنلاین

راستی دوستان!!!مهماندار هواپیما داخل ژاپنی ها چی کار میکنه؟؟؟؟؟(من خودم به شخصه تا وقتی که اون رو ندیده بودم اصلا راجع به سرنوشتش بعد از سقوط کنجکاو نشده بودم(یعنی اصلا یادم بهش نبود)ولی دیدیم که ظاهرا اون هم یکی از زنده مونده ها هست!!!!!!!)
خارج شده است

سکوت!!!  

Yaashaar
19 بهمن 1388,ساعت 22:44:05 
Yaashaar
مدیر کل سایت
*

تعداد ارسال: 625
روز شانس: دوشنبه
عدد شانس: 21
کاراکتر لاستی: ساویر،ریچارد
آفلاین
-اهدا شده: 712
-دريافت شده: 1703

تندیس فعالیت مفید و سازندهتندیس نگارش شیک و منظم

یه نظریه جدید داشتم گفتم شاید بد نباشه بگم!
این که هممون از گریم هایجک و چارلی و اینا ناراحت بودیم درست! اما به نظر من حتما دلیلی داشته! وبه نظر عمرا یه همچین کسایی یه همچین اشتباهی نمی کنن! آخه یعنی واقعااینقدر براشون سخت بوده که موهای سویر رو کوتاه نشون بدن یا متوجهاشتباهشون تو گریم جک بشن ؟
به نظر من تو ظاهر اینطور به نظر می رسه!اما دقت کنین ! چطور ممکنه هرلی خیلی خوش شانس شده باشه ! یا دزموند سر ازهواپیما دروروده باشه ! اما امکان نداره جک تو گذشته ی جدیدی که طی عوضشدن آینده انجام شد ، قیافش با اون قیافه قیافه تو قسمت Pilot فرق کنه ؟اتفاقا به نظر من این درسته که قیافش فرق کنه! چون وقتی این همه تغییراتتو گذشته صورت می گیره! قطعا عوض شدن چهره جک یا موهای سویر چیز عجیبینیست هیچ ، بایدم اینطور می بود! و اگر اینجوری نبود باید ایراد میگرفتیم!
چون هممون می دونیم! نه مشکل مادی برا یه همچین کار کوچیکی داشتن، نه کمبود تخصص ، نه کمبود تشخیص یه همچین چیز ساده ای!
حالانظر من این بود! و بازم می گم بعید می دونم ضعف کاری بوده باشه! چون دیگهاگه اینجوریه! که واقعا کوتاه کردن موهای سویر مثل زمان سیزن یک براشونسخته که ... !

سلام!

دقیقا!...
به نکته خوبی اشاره کردی...بله...مثل اینکه این تغییر چهره به خاطر این هست که توی زندگی همه اینا...تغییراتی رخ داده اما میدونی حرف من من چیه؟ مسلمه که هارلی اگر خوش شانسه همونطور که در مطلب آخرم اشاره کردم به خاطر نبود دریچه و نفرین نشدن اعداد هست...که حالا مفصل توضیح دادم...

اما یکم باورش سخته که نبود جزیره...اونقدر روی زندگی همه تاثیر بگذاره...مثلا...اونقدر که جک موهاش بلند بشه یا ساویر هم دیگه موهاشو کوتاه نکنه...
البته منم میگم...که کست داستان از بلندگذاشتن موی جک و ساویر یا کوتاه بودن موی چارلی قصدی داشته! اما!!! فکر می کنم بعد از اینکه دیدن موهای بلند ساویر و جک رو در فصل 6 کار دارند نمی تونن کاری بکنند...سعی کردند یه توجیح این شکل در ذهن من تو ایجاد کنند:

اینا کست لاست!!! بزرگ!!! هستند!!! هیچوقت اشتباه نمی کنند! پس حتما می خواهند که نشون بدند یک اتفاق (ساخته نشدن دریچه) روی زندگی همه تاثیر گذاشته...

اما حقیقتش...با اینکه مطمئنم می خواستند همچین چیزی رو نشون بدند ایرادی که ازشون میگیرم همچنان پابرجاست! لازم نبود با کوتاه کردن موی چارلی!! یا بلند گذاشتن موی ساویر! این تغییرات را نشون بدهند!!!...و راه های بهتری رو میشد یافت...به نظر من لاست فقط به دلیل اینکه موهای بلند اینا رو کار داشت...برای فصل 6...سعی کرد همچین ... ذهنیتی رو با کوتاه تر کردن موی چارلی تو ذهن ما ایجاد کنه!...که حتما یک دلیل داره!!! و خلاصه به زور یک دلیل براش به وجود آوردند (که به من نظر من اصلا!!! دلیل خوبی نیست!)

نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه....
من به واسطه مسائل شخصی -کاریم توی این هفته سرم خیلی شلوغه...سر فرصت مطلب قبلتم کامل ارزیابی می کنم اگر...نکته ای داشتم دربارش می نویسم ...
در هر صورت سینا جان خیلی خوب داریم پیش میره اگر همه بچه هایی که لاست ذهنشون رو مشغول کرده همینطوری ادامه بدیم...روی نویسنده ها رو کم می کنیم  

سلام دوستان........
می خواستم بگم که اشتباه نکنید.....داستان موازی رو که با اتفاقات جزیره نشون میده در واقع نوعی فلش به جلو هست و اینکه افراد جزیره هنوز موفق نشدن که زندگی خودشون رو درست کنن!!!!!و این داستان موازی در واقع سرانجام افراد بعد از نجات پیدا کردن از جزیره هست که احتمالا تا آخر این فصل به همین شیوه به پیش خواهد رفت(مثل فصل های ابتدایی که فلش بک داشتیم هیچ بعید نیست که از ترفند فلش فوروارد واسه این فصل استفاده کنن).......
این رو بگم که اتفاقاتی که تو این فصل در جزیره می افته سرانجام باعث وقوع اتفاقات داستان موازی میشه!!!!!!!!!!!
ولی ابهامات زیادی از داستان موازی واسه من به وجود اومد از جمله:غیب شدن دزموند و تابوت بابای جک و کیف چاقوی لاک و ...........................
...
نه دوست عزیز من یک ایده دیگه دارم...البته قبلا هم فکر کنم بیان کردم...

ببیند لاست توی سیزن های نخست سعی کرد Flash Back ها رو نشون بده....
در دو سیزن آخر مدام با Flash Forward ها رو به رو بودیم...(زندگی سه سال بعد جک و کیت و ..)
تا جایی که در اپیزود لافلور! بالاخره این دو زندگی...به هم یه جورایی می رسند...(برگشت جک و هارلی و کیت از آینده)

و بنده همانطور که در تاپیک اعداد چند ماه پیش بحث دنیای موازی رو عنوان کردم..شدیدا معتقدم که دارند توی این فصل و احتمالا تا آخر آن...بحث دنیای موازی رو پیش می گیرند!...

یعنی زندگی دو ورژن مختلف از این افراد که با توجه به یک اتفاق از هم جدا میشه...ببنید کسایی که فرینج رو دیدند...می دونند زندگی ویلایم بل توی دنیای موازی دنیای فرینج بود...و اگر به خاطر داشته باشند والتر توی سریال یکبار روی تخته گچی این موضوع رو نشون داد که که با توجه به انتخاب ها و رویداد ها زندگی انسان تغییر می کنه این مطلب رو از تاپیک اعداد که قبلا توضیح دادم مجددا میارم:

نقل قول

......
........
طبقنظریه ی دنیاهای موازی فقط یک دنیا وجود نداره، هزاران هزار دنیا وجودداره که اینها به قول معروف توی همدیگه هستن، یعنی الان اینجایی که شمانشستین ممکنه هزار تا آدم یا موجود یا جسم دیگه هم نشسته باشن، ولی به علتاینکه بین دنیاها مرز فوق العاده ضخیمی وجود داره، ما در حالت طبیعی نمیتونیم به دنیاهای دیگه بریم یا اون دنیاها رو ببینیم یا حس کنیم. یکی ازراههایی که میشه مرز بین دنیاها رو نازک کرد، تولید یه میدان مغناطیسیخیلی قویه، یعنی اگر جایی میدان مغناطیسی خیلی قوی ای داشته باشیم (مثلقطب های مغناطیسی زمین و یا جاهایی مثل مثلث برمودا) مرز بین دنیاها ممکنهآنقدر نازک بشه که امکان دیدن دنیایی دیگر و یا رفتن به داخل اون دنیا همهست. بعضی از جهانگردهایی که به قطب شمال رفتن ادعا کردن که یه شهر رو توآسمون دیدن، خب خیلیا فکر میکنن که این جهانگردا بخاطر سرمای زیاد قطب،دچار توهم شدن و یا کسایی که تو مثلث برمودا ناپدید شدن حدس زده میشه کهوارد یه دنیای دیگه شدن. حدسی که من میزنم اینه که جزیره ی ما داخل یهجهان دیگه ایه که بعلت خاصیت مغناطیسی قوی ای که دور و بر خودش ایجادمیکنه باعث شده مرز بین دنیای جزیره با دنیای ما آنقدر نازک بشه که بعضاافرادی وارد دنیای جزیره میشن. طبق نظریه جهانهای موازی اگر کسی بخواد ازدنیای خودش وارد دنیای دیگری بشه و مرز بین اون دو دنیا به اندازه کافینازک نشده باشه، این عمل ممکنه واسش عوارض جانبی ایجاد کنه از جمله

1-سردرگمی های عجیب از لحاظ زمانی، یعنی ممکنه وقتی داره از مرز بین دنیاهاعبور میکنه توی زمان عقب و جلو بره (مثل دزموند یا دکتر کشتی یا راکتفارادی)
2- ممکنهوقتی میخواد از مرز بین دنیاها عبور کنه یه مسافت بظاهر کوتاهو طی زمانیطولانی پشت سر بذاره( مثه وقتی که در رفت وآمد از جزیره به کشتی، هر دفعهیه مدت متفاوتی طول میکشید و بعضا این زمان بیش از حد طبیعی بود)
3- ممکنه دچار یه چیزی شبیه به طوفان بشه (مثه وقتی که با هلیکوپتر میخواستن به کشتی برن و دچار چیزی شبیه به ابر و طوفان شدن)
قوانین و تعاملات فیزیکی و شیمیایی در دنیاهای مختلف، فرق میکنه (مثه وقتی که زخم نایومی سریع خوب شد)
نظریهی جهانهای موازی فقط یه نظریه ی فیزیکی نیست و جنبه های فلسفی هم داره.طبق این نظریه وقتی یه آدم توی یه دنیا میمیره، مشابهش توی یه دنیای دیگهبه زندگی ادامه میده (موارد مثال تو زمینه تو سریال بیشمار بود) و باز طبقاین نظریه آدم وقتی خواب میبینه، در واقع اون مشابه خودشو داره تو یهدنیاهای دیگه میبینه و بنظرمن جزیره ما توی یه دنیای دیگه هستش و خاصیت مغناطیس قوی ای که جزیره ماداره باعث شده که در فضای دور و بر جزیره، مرز بین دنیای خودش و دنیای مانازک بشه واسه همین بعضی وقتا کسایی وارد جزیره میشن. احتمالا مختصات 305هم، جاییه که مرز بین این دو دنیا خیلی نازک شده و در واقع تونلی مطمئن وامن واسه عبور از این دنیا به اون دنیا ایجاد کرده است

بنابراین لاست از دید من توی فصل 6 داره این زندگی رو نشون میده...یعنی یک ورژن از این مسافرا که با سلامت پروازشون رو انجام دادند!...و یک ورژن از اونا...که هنوز توی جزیره هستند!!...

جمله جولیت که میگه کار کرد! هم احتمالا به همون موفقیت پرواز اشاره می کنه...(البته هنوز برای نظر دادن درباره جمله زوده!)

شیراز 2010 جان...اینا رو داشته باش تا درباره دو قسمت آخر و پست آهرت هم....هم انشال...تو یک فرصت دیگه چند ساعت دیگر شاید یه مطلبی بنویسم...الان که متاسفانه سرم شلوغه...ولی میام...دوباره و می نویسم...

بازم از همه دوستان خواهش می کنم..توی بحث شرکت کنند و ایده هاشون رو هر چقدر هم که به نظرشون مسخره میاد بیان کنند! اینجا کسی به واسطه ایده هاش سرزنش نمیشه هدف فقط حدس زدن و ایجاد جذابیت!! برای خودمونه که بتونیم داستان رو دنبال کنیم!!

موفق و پیروز باشید
یاشار
خارج شده است

نکات آموزشی برای کاربران انجمن بیتکده:
http://forum.bitkadeh.net/index.php/topic,1040.0.html

http://Admin.Bvs.ir
براي اين پست, 3 كاربر تشکر کرده اند!

melina, Homa, sinamiki
19 بهمن 1388,ساعت 23:27:23 
CaPiTaNo FuTuRo
هنر متفاوت رو شناخته!

آنلاین

نه دوست عزیز من یک ایده دیگه دارم...البته قبلا هم فکر کنم بیان کردم...

ببیند لاست توی سیزن های نخست سعی کرد Flash Back ها رو نشون بده....
در دو سیزن آخر مدام با Flash Forward ها رو به رو بودیم...(زندگی سه سال بعد جک و کیت و ..)
تا جایی که در اپیزود لافلور! بالاخره این دو زندگی...به هم یه جورایی می رسند...(برگشت جک و هارلی و کیت از آینده)

و بنده همانطور که در تاپیک اعداد چند ماه پیش بحث دنیای موازی رو عنوان کردم..شدیدا معتقدم که دارند توی این فصل و احتمالا تا آخر آن...بحث دنیای موازی رو پیش می گیرند!...

یعنی زندگی دو ورژن مختلف از این افراد که با توجه به یک اتفاق از هم جدا میشه...ببنید کسایی که فرینج رو دیدند...می دونند زندگی ویلایم بل توی دنیای موازی دنیای فرینج بود...و اگر به خاطر داشته باشند والتر توی سریال یکبار روی تخته گچی این موضوع رو نشون داد که که با توجه به انتخاب ها و رویداد ها زندگی انسان تغییر می کنه این مطلب رو از تاپیک اعداد که قبلا توضیح دادم مجددا میارم:

بنابراین لاست از دید من توی فصل 6 داره این زندگی رو نشون میده...یعنی یک ورژن از این مسافرا که با سلامت پروازشون رو انجام دادند!...و یک ورژن از اونا...که هنوز توی جزیره هستند!!...

جمله جولیت که میگه کار کرد! هم احتمالا به همون موفقیت پرواز اشاره می کنه...(البته هنوز برای نظر دادن درباره جمله زوده!)
نظرتون راجع به بمب هیدروژنی چیه؟؟؟اصلا منفجر شد؟اگه منفجر شده بود که جولیت باید تیکه تیکه میشد!!!!به نظر من که انفجار بمب همزمان بوده با تغییر زمانی(به واسطه رسیدن به اون بسته انرژی).....
راجع به مایلز و جسد سعید و همینطور مهماندار هم منتظر نظرات هستم.........
خارج شده است

سکوت!!!  
20 بهمن 1388,ساعت 08:55:56 
sheinos
تیم مدیریتی انجمن
*

تعداد ارسال: 207
روز شانس: پنجشنبه
عدد شانس: 6
کاراکتر لاستی: ریچارد
آبی یا قرمز: قرمز
آنلاین
-اهدا شده: 100
-دريافت شده: 121

یه نکته ! جک تو هواپیما داشت از گردنش خون میومد . نمی دونین کجا این اتفاق در لاست افتاده ؟ اوایل سریال داشتیم همچین چیزی ؟ یا شاید هنوز اتفاق نیفتاده .
خارج شده است

شما اجازه دیدن لینک را ندارید.
ثبت نام یا ورود به انجمن

Homa
20 بهمن 1388,ساعت 20:39:02 
sinamiki
علاقه مند به هنر متفاوت

آنلاین

آقا یاشار ! افتخار بود که راجع به نظر من نظر دادید
اما دقت کن! درسته هرلی به خاطر نبود دریچه خوش شانس شد! اما نبود دریچه چه تاثیری توی زندگی شانون و بون داشته که باعث شده بون نتونه شانون رو برگردونه ؟ به نظر من اگه اینقدر تاثیر داشته پس قطعا موی این کارکتر ها تغییر کنه ، نمی تونه تاثیر آنچنان غیر قابل قبولی باشه مگه نه ؟ یا این که شما اعتقاد داشتید که سان کلا زبان بلد نبود! در صورتی که جزیره عمرا به اون مربوط نبود! پس منطقیه که تو زندگی شخصیشون تاثیر داشته باشه! مثلا همون اتفاق خیلی کوچیکی که سر موضوع بون و شانون افتاده که نیومندن شانون همراه با بون رو موجب شده ! باعث شده 1 لحظه از رفتن جک به سلمونی جلوگیری کنه ! نه ؟
در مورد بمب هیدروژنی تثوری جالبی بود! اما اگه یادتون باشه، وقتی دزموند دریچه رو منفجر کرد ما توقع داشتیم همه بمیرن! اما نمردن! پس این که بمب هیدروژنی بترکه و جولیت نمرده باشه دلیل قانع کننده ای نیست!
اما من فکر می کنم بیشتر از 2 تا جهان موازی در حال گذشتن باشه ! اگه یادتون باشه ریچارد تو فصل 5 گفت : من دیدم که همشون مردن ! ( البته شاید منظورش از مردن غیب شدنشون و رفتنشون به زمان بعد بوده ! و اگر ریچارد منفجر شدن رو دیده ( که باعث غیب شدنشون شده ) ، پس هیچ وقت دریچه ای درست نمی شد از اول! و در کل مغزم الان به 1000 تا پارادوکس رسید و من دارم دیونه می شم ! امیدوارم جواب قانع کننده ای برامون داشته باشن!
راستی بچه ها ! من اعتقاد دارم قطعا موقع منفجر شدن جزیره به دست دزموند  ، 1 باز جزیره زمانش عوض شده ! نظرتون چیه ؟ من هروقت به مسائل زمانی لاست ریز می شم خل می شم ! واییی!
خارج شده است

All of us have a secret. One of us is a hero. One of us is a fraud. Oneof us is a junkie. One of us is a cop. One of us is a saint. One of usis a sinner. One of us is a martyr. One of us is a murderer. All of usare guilty
.
All of us are lost
20 بهمن 1388,ساعت 20:51:35 
sinamiki
علاقه مند به هنر متفاوت

آنلاین

راستی

من یه لحظه به اون یارو دیونه ی هم سلولی هرلی که اون اعداد رو هی تکرارمی کرد ، شک کردم ! قیافش تو ذهنم نیست! اما نمی دونم چرا فکر می کنمقیافش خیلی شبیه رادزینسکی بود ! درست یادم نمی اد اون قسمتی که اون شخصرو نشون داد کدوم قسمت بود! اگه کسی یادشه ، میشه لطف کنه بگه ؟ یاحدالمکان عکسشو بزاره اینجا ؟ ممنون می شم !

اگه یادتون باشه اون مهمانداری که ما تو معبد دیدیم ، زمانی که افراد دیگر نجات پیدا کننده های هواپیما اونطرف جزیره بود! و مثل این که اسمش تو لیست بود و اونو دیگران با خودشون بردن و آخرین باری که دیدمش و یادمه ، جزو دیگران بود ( فکر کنم تو سیزن 3 ) و خیلی راضی هم بود!
خارج شده است

.
All of us are lost
20 بهمن 1388,ساعت 21:22:42 
CaPiTaNo FuTuRo
هنر متفاوت رو شناخته!

آنلاین

اگه یادتون باشه اون مهمانداری که ما تو معبد دیدیم ، زمانی که افراد دیگر نجات پیدا کننده های هواپیما اونطرف جزیره بود! و مثل این که اسمش تو لیست بود و اونو دیگران با خودشون بردن و آخرین باری که دیدمش و یادمه ، جزو دیگران بود ( فکر کنم تو سیزن 3 ) و خیلی راضی هم بود!
ضمن عرض ادب خدمت تو دوست عزیز........من هر چی به خودم فشار آوردم همچین چیزی رو که شما می گید در فصل سه اتفاق افتاده یادم نمی آد(با این که دو بار تا الان لاست رو کامل دیدم)...اگه اپیزودش یادته بگو برم ببینم.......
ولی اگه منظورت از دیگران افراد بن هستند باید بگم که موقع سقوط بن دو نفر رو فرستاد که برن قاطی نجات یافته ها......اثان که رفت پیش جک(مهماندارکه پیش گروه جک نبود)و یکی دیگه رو هم فرستاد پیش گروه آقای اکو(ولی تا جایی که من میدونم مهماندار داخل اون هاهم نبود!!!!)
و اگه هم منظورت از دیگران گروه چارلز هست باید بگم که من چیزی از این گروه یادم نمی آد که به نجات یافته ها حمله کرده باشن . هر چی بود کار افراد بن بود.........همینطور هم که میدونید افراد معبد هم باید جزء افراد چالز باشن...............
تو داستان هواپیما رو هم که نشون میده دیدیم که مهماندار همونه که میاد به جک نوشیدنی میده..........
راستی توفصل های آخری هم که جک رفته خونه و دچار افسردگی شده بود(با ریش بلند) و مدام با هواپیما سفر می کرد به امید اینکه یه بار دیگه سقوط کنه باز هم مهماندار دیده میشه(و اینبار با موهایی بلندتر و مشکی)....میتونید اپیزود 0 رو هم ببینید........یعنی چی واقعا؟؟!!!دو تا احتمال وجود داره:یا مهماندار اصلا سقوط نکرده تو جزیره یا اگه هم سقوط کرده باشه یه راهی پیدا کرده و از جزیره بیرون رفته.........(البته شاید اون مهماندار با موهای بلندتر رو خواستن طوری نشون بدن که با اون یکی فرق داره....ولی من مطمئن هستم که چهرشون یکی بود)
البته این ها همگی برداشته خود منه.......
خارج شده است

سکوت!!!  

sinamiki
21 بهمن 1388,ساعت 00:19:46 
sinamiki
علاقه مند به هنر متفاوت

آنلاین

اول از نظرت بسیار ممنونم!
بعد من منظوورم اون زمانی هستش که اون 2 نفررو می فرسته سراغ گروه اکواینا! یادت باشه خیلی ها نجالت پیدا کردند! اماهر شب چند نفر دزدیده میشدن! از جمله 2 تا خواهر و برادر کوچولو ! که توفصل 6 هم در حال پذیراییاز جک فکر کنم! دیدیمشون! من اگه درست یادم بودهباشه، احساس می کنم مهماندار توی اون افرادی بود که همراه بچه ها برده شدهبودند!
که وقتی مایکل رفت دنبال والت تو کمپ دیگران ( اخر سیزن 2 فکر کنم ) اونهارو اونجا می بینه! البته به حافظه من اعتباری نیست .

راستی بچه ها! فکر می کنین چی باعث شده مایکل توی هواپیما نباشه ؟ یعنی زنش نمرده؟ یا والت همراش نرفته اونم بی خیال شده ؟ یا اصلا مایکل و زنش بچه دارنشدن ؟ یا اصلا از هم جدا نشدن؟؟ خدا می دونه!
اما بعد از سومین بار دیدن LAX جدیدا به یه چیز جدیدی به ذهنم رسید ! ببیدنید چطوره :

توفصل 5 دیدیم جیکوب با هرلی ، سویر ، کیت ، جک ، جین و سان ، سعید ، جان درارتباط بود! برا همه سوال شد چرا ؟ من فکر می کنم از همون اول جبکوب قصد درست کردن یه تیم برای خودش داشته ! یه تیم ، یا یه لشکر که شاید درآینده نیاز داشته باشه .میگین چرا ؟ خوب دقت کنید ، رفت تو تاکسی از هرلی خواهش کرد به جزیره برگرده و لیستی از اون تیمی که درست کرده رو به هرلی می ده !خوب برای چی از هرلی می خواسته برگرده به جزیره ؟ خودتون دیدید ،وقتی که مرد ، هرلی ارتباطشو نگه داشت و در واقع رابط شد! خوب جیکوب میدونسته یه جنگ در پیشه ! پس برا همین به هرلی بعد از مرگش نیاز داشت! واسم هر کس دیگه ای رو که تو جنگ نیاز داشته تو لیست نوشته ، همچنین تو همون لیست هایی که همیشه به بن یا ویدمور می داد تا براش جمع کنن، مثل والت که قدرت های عجیبی داشت! همچنین گفته بود اگه سعید بمیره تو درسر می افتیم! برا چی باید تو دردسر بیفتن ؟ چون جیکوب یه کارویو برای سعید پیش بینی کرده بود ، و چون عضوی از تیمشه بایدحتما باشه تااون کار عملی بشه ! و اگه نباشه تو دردسر می افتن!
دیدیم که اخر اپیزود با جک کار خصوصی داشتن! که شاید بر گرده به وظیفش! و هر کدوم دیگر از اون لیست ممکنه کاره ای باشن!!!!!!!
جمله ی معروف لاست که می گه : هر کدومه ما برای دلیلی به اینجا اومدیم شاید حاکی از این باشه! و این که ویدمور چه دلیلی داشته که به خواد کاری کنه همه برگردن ؟چون  مرید جیکوب بوده و جیکوب برنامه ریزی کرده بوده  که همه استفاده بشن! با این اوصاف به یه رابطه منطقی رسیدم که چرا همشون می بایست توی اون هواپیمای اجیرا حضورپیدا می کردند !چون جیکوب برای همشون برنامه ای داشته ! و ویدمور توی جواب جان لاک که چراباید برشون گردونم ، اشاره می کنه ، THE WAR ISCOMMING ! شاید این تیمی که جیکوب درست کرده باید جلوی بلک سموک رو بگیرهو این گروهی هستش که جلوشو میتونه بگیره !
حالا نظر شما چیه بچه ها !؟!؟ ببخشید با شر و ور هام سرتون رو درد آوردم!
ممنون می شم نظر هاتونو بدونم !
« آخرين ويرايش: 21 بهمن 1388,ساعت 00:28:15 توسط sinamiki » خارج شده است

.
All of us are lost

Maryam
چاپ صفحه پایین صفحه:1 2 [3] 4

پرش به :