اول از نظرت بسیار ممنونم!
بعد من منظوورم اون زمانی هستش که اون 2 نفررو می فرسته سراغ گروه اکواینا! یادت باشه خیلی ها نجالت پیدا کردند! اماهر شب چند نفر دزدیده میشدن! از جمله 2 تا خواهر و برادر کوچولو ! که توفصل 6 هم در حال پذیراییاز جک فکر کنم! دیدیمشون! من اگه درست یادم بودهباشه، احساس می کنم مهماندار توی اون افرادی بود که همراه بچه ها برده شدهبودند!
که وقتی مایکل رفت دنبال والت تو کمپ دیگران ( اخر سیزن 2 فکر کنم ) اونهارو اونجا می بینه! البته به حافظه من اعتباری نیست

.
راستی بچه ها! فکر می کنین چی باعث شده مایکل توی هواپیما نباشه ؟ یعنی زنش نمرده؟ یا والت همراش نرفته اونم بی خیال شده ؟ یا اصلا مایکل و زنش بچه دارنشدن ؟ یا اصلا از هم جدا نشدن؟؟ خدا می دونه!
اما بعد از سومین بار دیدن LAX جدیدا به یه چیز جدیدی به ذهنم رسید ! ببیدنید چطوره :
توفصل 5 دیدیم جیکوب با هرلی ، سویر ، کیت ، جک ، جین و سان ، سعید ، جان درارتباط بود! برا همه سوال شد چرا ؟ من فکر می کنم از همون اول جبکوب قصد درست کردن یه تیم برای خودش داشته ! یه تیم ، یا یه لشکر که شاید درآینده نیاز داشته باشه .میگین چرا ؟ خوب دقت کنید ، رفت تو تاکسی از هرلی خواهش کرد به جزیره برگرده و لیستی از اون تیمی که درست کرده رو به هرلی می ده !خوب برای چی از هرلی می خواسته برگرده به جزیره ؟ خودتون دیدید ،وقتی که مرد ، هرلی ارتباطشو نگه داشت و در واقع رابط شد! خوب جیکوب میدونسته یه جنگ در پیشه ! پس برا همین به هرلی بعد از مرگش نیاز داشت! واسم هر کس دیگه ای رو که تو جنگ نیاز داشته تو لیست نوشته ، همچنین تو همون لیست هایی که همیشه به بن یا ویدمور می داد تا براش جمع کنن، مثل والت که قدرت های عجیبی داشت! همچنین گفته بود اگه سعید بمیره تو درسر می افتیم! برا چی باید تو دردسر بیفتن ؟ چون جیکوب یه کارویو برای سعید پیش بینی کرده بود ، و چون عضوی از تیمشه بایدحتما باشه تااون کار عملی بشه ! و اگه نباشه تو دردسر می افتن!
دیدیم که اخر اپیزود با جک کار خصوصی داشتن! که شاید بر گرده به وظیفش! و هر کدوم دیگر از اون لیست ممکنه کاره ای باشن!!!!!!!
جمله ی معروف لاست که می گه : هر کدومه ما برای دلیلی به اینجا اومدیم شاید حاکی از این باشه! و این که ویدمور چه دلیلی داشته که به خواد کاری کنه همه برگردن ؟چون مرید جیکوب بوده و جیکوب برنامه ریزی کرده بوده که همه استفاده بشن! با این اوصاف به یه رابطه منطقی رسیدم که چرا همشون می بایست توی اون هواپیمای اجیرا حضورپیدا می کردند !چون جیکوب برای همشون برنامه ای داشته ! و ویدمور توی جواب جان لاک که چراباید برشون گردونم ، اشاره می کنه ، THE WAR ISCOMMING ! شاید این تیمی که جیکوب درست کرده باید جلوی بلک سموک رو بگیرهو این گروهی هستش که جلوشو میتونه بگیره !
حالا نظر شما چیه بچه ها !؟!؟ ببخشید با شر و ور هام سرتون رو درد آوردم!
ممنون می شم نظر هاتونو بدونم !